2011

In dit jaar word de winkel totaal vernieuwd. De oude winkel maakt plaats voor een geheel nieuwe look […]

Lees verder…

1976

Lekkere producten, echt lekkere producten voor een redelijke prijs. Geleidelijk ging de omzet omhoog en met hard werken maakten wij er een goed bedrijf van. In de zeventiger jaren veranderde de bevolking in het Middellandkwartier en moesten wij ons beraden op de toekomst. Die vonden wij op de Binnenhof. Daar begonnen wij in 1976 helemaal […]

Lees verder…

1979

De zaken gingen goed en in 1979 verkochten wij het Middellandplein en hoefden wij onze zorg en aandacht maar aan eenbedrijf te wijden.Veel plezier en steun al die jaren hebben wij ook gehad van een landelijke banketbakkersclub, die in 1966 is opgericht en waarvan uitsluitend zeer goede bedrijven lid kunnen worden (Nu Patisserie College) Collega’s […]

Lees verder…

1966

Binnen het Patisserie College, Het Gilde van de Betere Banketbakkers, zijn ruim honderd zelfstandige banketbakkers verenigd. Verspreid over het gehele land waarborgen deze betere banketbakkers, stuk voor stuk, topkwaliteit in banket. Het zijn de verwenners bij uitstek want overal waar feest is zijn zij. Of het nu gaat om een verjaardag, een jubileum of een trouwdag. […]

Lees verder…

1960

In het najaar van 1960, aan het Middellandplein 18. Toen namen wij banketbakkerij Dijkman over. Ooit een van de beste zaken van Rotterdam, die ook diners aan huis verzorgde en met de Kerst in zijn kolenoven ook nog kalkoenen braadde voor zijn klanten. Maar van die klassezaak was niets meer over. We hadden dagontvangsten van […]

Lees verder…